Zpět Zpět

Odbor kompatibility s právem ES
Úřad vlády ČR
I S A P
Informační Systém pro Aproximaci Práva
Databáze č. 4 :Terminologický slovník legislativy ES
ă Odbor kompatibility s právem ES, Úřad vlády ČR - určeno pouze pro potřebu ministerstev a ostatních ústředních orgánů

Anglicky: film of fat which forms naturally on the surface of the milk by slow agglomeration of emulsifying fast globules
Česky: vyvstalá vrstva tuku na povrchu mléka, při pomalé aglomeraci emulgovaných tukových kuliček
Francouzsky:pellicule grasse qui se forme naturellement a la surface du lait par lente agglomération de globule gras émulsifiants
Německy: fettreiche Schicht, die sich beim Stehenlassen von Milch durch langsame Agglomeration der emulgierenden Fettkügelchen von selbst an der Oberfläche der Milch bildet

Výklad :smetana
Poznámka:
Oblast použití-skupinaFood industry
podskupina
AG1 general

Zdroj (Celexová čísla):31997D0080Rezort: MZe
Druh termínu: Závazný termínKoordinátor:JUDr. Ehlová Zdenka