ISAP-Závazné termíny
Informační systém pro aproximaci práva

Databáze Závazné termíny

Detail


Odbor kompatibility
s právem EU Úřad vlády ČR
Databáze č. 4A
Závazné termíny
 Závazné termíny
Česky :hovězí svíčková balená v čerstvých bylinkách, podávaná na houbové kaši s příchutí lanýžů a podlitá omáčkou bordelaise, máslová zelenina
Anglicky :roast sirloin coated in fresh herbs served on a truffle-flavoured mushroom purée served with Bordelaise sauce and buttered vegetables
Francouzsky :rôti de bœuf enrobé d’herbes fraîches servi sur une purée de champignons parfumée à la truffe avec sa sauce bordelaise, légumes au beurre
Německy :

Výklad :
Poznámka :
Oblast použití-skupina :názvy celých pokrmů (menu)
Podskupina :

Zdroj(celexová čísla) : Rezort :
Druh termínu :Pomocný termínKoordinátor :

Celexová čísla pište ve správném tvaru a oddělujte je čárkou bez mezery (32000L0012,31998R0152)

2025 Úřad vlády ČR | O přístupnosti