Databáze Závazné termíny
Detail
Odbor kompatibility
s právem EU Úřad vlády ČR
Databáze č. 4A
Závazné termíny
| Závazné termíny |
Česky : | hovězí svíčková balená v čerstvých bylinkách, podávaná na houbové kaši s příchutí lanýžů a podlitá omáčkou bordelaise, máslová zelenina |
Anglicky : | roast sirloin coated in fresh herbs served on a truffle-flavoured mushroom purée served with Bordelaise sauce and buttered vegetables |
Francouzsky : | rôti de bœuf enrobé d’herbes fraîches servi sur une purée de champignons parfumée à la truffe avec sa sauce bordelaise, légumes au beurre |
Německy : | |
Výklad : | |
Poznámka : | |
Oblast použití-skupina : | názvy celých pokrmů (menu) |
Podskupina : | |
Zdroj(celexová čísla) : | | Rezort : | |
Druh termínu : | Pomocný termín | Koordinátor : | |
Celexová čísla pište ve správném tvaru a oddělujte je čárkou bez mezery (32000L0012,31998R0152)