Databáze Závazné termíny
Detail
Odbor kompatibility
s právem EU Úřad vlády ČR
Databáze č. 4A
Závazné termíny
| Závazné termíny |
Česky : | pošírovaný bílý a zelený chřest
v kabátku z parmské šunky přelitý holandskou omáčkou |
Anglicky : | blanched white and green asparagus wrapped in Parma ham and served with sauce Hollandaise |
Francouzsky : | asperges blanches et vertes pochées enrobées de jambon cru et servies avec une sauce hollandaise |
Německy : | |
Výklad : | |
Poznámka : | |
Oblast použití-skupina : | názvy celých pokrmů (menu) |
Podskupina : | |
Zdroj(celexová čísla) : | | Rezort : | |
Druh termínu : | Pomocný termín | Koordinátor : | |
Celexová čísla pište ve správném tvaru a oddělujte je čárkou bez mezery (32000L0012,31998R0152)